Enterosgél®

Enterosgél®
Cikkszám: 8594161370116
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 8.990 Ft
Nettó ár: 7.078 Ft
Darab:     - VAGY -   Kívánságlistára
Összehasonlítás
TELJES TESTFERTŐTLENÍTÉS egyedi orvosi eszköz

Megbízhatóan pusztítja az E-Coli baktériumokat, és a bélfertőző kórokozókat.

A test méregtelenítése - tisztítása

Az Enterosgel egy védő-, méregtelenítő termék olyan emberek számára, akik a civilizációs hulladék termékekkel szennyezett környezetben - elsősorban nagy városokban és ipari központokban - élnek, vagy dolgoznak. A termék sikeresen alkalmazható mérgezések esetén, pl. nehézfémek, rádionuklidok és más káros anyagok testből történő eltávolítására.

A nem megfelelő életvitel, az ipari hulladék termékek hatásai, a környezetszennyezés - mind a szervezet immunfunkcióinak romlásához vezet és elősegíti a mérgek (méreganyagok) és más káros anyagok felgyülemlését. A mérgek által befolyásolt szervezet a közömbösítésre összpontosít, ami az anyagcserét terheli - és szélsőséges esetekben - annak összeomlását eredményezheti. Az érintett személyek azonban ténylegesen kezelhetik e betegség okait. Az Enterosgel - a test tisztító kezelése - kiküszöböli a testre a belső és külső környezetből ható mérgező melléktermékek által okozott túlzott megterhelést, normalizálja a túlterhelt anyagcserét és segít megszabadulni a testnek a nem kívánatos anyagoktól.

Eredetileg az Enterosgelt katonai célokra használták. Később a katonai egészségügy, a kezelő és megelőző intézetek szakemberei az alábbi szabályokat határozták meg az Enterosgel használatára:

  • Alkalmazza 6 havonta az Enterosgelt a szervezet megtisztításához, az immunitás fokozásához és a betegségek kialakulásának megakadályozásá
  • Használja az Enterosgelt műtéti beavatkozások előtt a pre-operatív előkészítés részeként, illetve a poszt-operatív időszakban az anyagcsere rendszer mérgező termékeinek a testből történő gyors eltávolításá
  • Az Enterosgel a szervezet méregtelenítése céljából más gyógyszerterápiával együtt adagolható.

ANTIBIOTIKUMOS KEZELÉS MELLÉ

Méregteleníts Másképp Mint Mások

Az antibiotikum szedésekor sajnos nem csak a káros baktériumokat pusztítja el, hanem a hasznos bél mikroflórát is. Az elpusztult mikroflóra pedig endotoxinokat termel. Ha nem állítjuk meg ezeknek az endotoxinoknak a felszívódását a bélből a véráramba, akkor komolyabb és hosszabb lefolyású, szövődményes betegségek kockázatának tesszük ki magunkat.

Az ENTEROSGEL® mint egy szivacs, úgy szívja fel és távolítja el az elpusztult mikroflórát, és az általa termelt endotoxinokat, amelynek köszönhetően az endotoxinok nem jutnak be a véráramba, hanem természetes úton, kiválasztással távoznak.

Ha az antibiotikumot intravénásan vagy intramuszkulárisan adja az orvos, az ENTEROSGEL® készítményt periorálisan, szájon át, naponta szedjük, étkezések között.

Ha az antibiotikumot tubussal juttatják a szervezetbe, az ENTEROSGEL® célszerű csak három órával az antibiotikum adását követően beszedni. Ez alatt a három óra alatt az antibiotikum felszívódik a vérbe és eljut a gyulladásban lévő helyre.

A betegségek jellemzően sokkal gyorsabban, és szignifikáns mellékhatások vagy intoxikációk nélkül zajlanak le ENTEROSGEL® szedése mellett.

Az ENTEROSGEL® segít anginában, sinus-gyulladásban, pneumóniában, bronchitisben, Erysipelas (orbánc) esetén, furunkolózisban, panaritiumban (bakteriális bőrfertőzésben), cystitisben (húgyhólyaghurut/-gyulladás) és számos egyéb betegségben.

A mikroflóra helyreállítását egyéb készítményekkel (pl. Normaflore) segítsük elő. Így a beteg átfogó kezelést kap, gyógyulása gyorsabb és komplikációmentes lesz.

Az antibiotikumok a patogén organizmusok által okozott betegségek kezelésére szolgálnak. Antibiotikumok alkalmazásakor nemcsak a mikrobák - a betegség kórokozói - hanem a normál bélmikroflóra is károsodik. A mikroflóra sérülésekor a méreganyagokat tartalmazó részecskék a béltraktusban összegyűlnek, azokat a vér megköti, vagyis a test méregterhelése tovább növekszik.

Ez a fő oka az általános fizikai és szellemi gyengeségnek, amikor valaki nem érzi jól magát és a szexuális funkciói is csökkentek. Az Enterosgel itt is segít. Ez egy kötőanyag, egy sajátos „szerves szilikon szivacs”, mely megköti a káros mikrobákat és mérgeket a béltraktusban és kivezeti őket a szervezetből, mialatt minden szükséges erjesztő anyag és vitamin megmarad a szervezetben. Az Enterosgel használatakor a hasznos mikroflóra gyorsan regenerálódik a béltraktusban. Az emberek visszanyerik erejüket, hangulatuk javul és bőrük tisztul. És még egy részlet: Az Enterosgel nem kötődik meg a szervezetben, az minden maradvány nélkül eltávozik, ennél fogva nem lehet túladagolni.

ATÓNIÁS SZORULÁS ÉS KRÓNIKUS COLITIS (VASTAGBÉLGYULLADÁS) IDŐSEKNÉL

 

Méregteleníts Másképp Mint Mások

3 hónapos ENTEROSGEL® kúrát javasolunk, az alábbiak szerint:

1 Étkezés előtt 20 perccel fogyasszunk magas rosttartalmú pl. korpát 3 evőkanállal, savanyított tej és baracklé vagy ásványvíz keverékével.

2 Étkezések között fogyasszunk bélflórát támogató készítményt (pl. Normaflore).

3 Étkezések után egy órával fogyasszon 1 kanál ENTEROSGEL®-t.

Ez az ENTEROSGEL® kúra 3 hónap alatt megszünteti a székrekedést, és a patogén mikroflórához kapcsolódó problémákat, a mérgezéses tüneteket, a colitis tüneteit, és helyreállítja a gyulladt bélnyálkahártyát.

Allergiára, ekcémára, bőrgyulladásra és más bőrproblémára

A test felszíne - a bőr - gyakran tükrözi a gyomor- és a bélrendszer rendellenességeit. A bőr jelezheti például - az elsősorban a gyomor- és bélrendszert befolyásoló - élelmiszer allergia következményeit. Hasonlóképpen a pattanások és bizonyos bőrkiütések is a test anyagcsere rendellenességeihez kapcsolódnak.

A gyomor- és bélrendszer nyálkahártyájának károsodásával járó patológiai folyamatok allergiás állapotok kialakulásához vezethetnek. A pattanások és más bőrkiütések előfordulásakor kenőcsöket és egyéb külsőleg használt termékeket alkalmaznak, melyek sokkal inkább a betegség következményeivel, semmint annak okával szállnak szembe. Éppen ezek az olyan esetek, amikor az Enterosgel, - mint a testet tisztító kezelés,- alkalmazandó. Az Enterosgel felülete megköti mind az élelmiszer-, mind pedig a nem élelmiszer eredetű allergéneket, minek révén csökken az antigén terhelés.

Az Enterosgel térbeli szerkezete egy lyukacsos „szivacshoz” hasonlítható, ami megköti a szervezetben lévő allergén molekulákat és más káros anyagokat. Mikor a „szivacs” keresztülhalad az emésztő csatornán, megköti ezeket a káros anyagokat, majd a vastagbélen keresztül, a széklettel kiürül. E mechanizmus fontos aspektusa az a tény, hogy a „szivacs” nem lép semmiféle kémiai reakcióba a testben, vagyis nem játszik szerepet semmiféle anyagcsere folyamatban.

Az Enterosgel szerves szilikon alapú, amely - fizikai-kémiai tulajdonságai tekintetében hasonlít a szénre. Ezért fogadja jól a test. Megkötve a káros anyagokat az emésztő csatornában a termék elvégezte feladatát és természetes úton a WC csészébe ürül. Térjünk vissza a pattanás és bizonyos más ekcémaformák példájához. Mikor a szervezet a fent említett módon megszabadul a méregterheléstől, megszűnik a viszketés és a bőr kitisztul.

Ily módon az Enterosgel segíthet a különböző allergiás bőrproblémák (atopiás bőrgyulladás, seborrhoeás bőrgyulladás, akut és krónikus csalánkiütés), nem-allergiás bőrproblémák, napégés és pattanás esetén.

Természetesen nem minden bőrprobléma gyógyítható ezzel az eljárással. Valamennyi betegség esetén szükség van orvosi konzultációra, mivel minden kezelés során kívánatos az anyagcsere normalizálása, a májra és a vesékre ható anyagcsere terhelés csökkentése. Ilyen tekintetben az Enterosgel jelentős és orvosilag ártalmatlan segítséget nyújt. Támogatja a szervezetet, segítséget nyújt a betegség által okozott problémák önálló és természetes megoldásához.

Mérgezésekhez, hasmenéshez és gyomor-, bélrendszeri problémákhoz

Becsomagolta már a búvárszemüvegét, a békauszonyokat és a fürdőruhát? Csomagoljon be még valami nélkülözhetetlen dolgot az utazáshoz - az Enterosgelt. A hirtelen éghajlatváltozás, a táplálkozás (pl. exotikus konyha, saslik, kebab, vagy exotikus gyümölcsök stb.) ivási szokások (sör, koktélok) a túlzott étkezéssel párosulva valóban fenyegetést jelentenek az emésztőtraktus szerveire, amit nem mindenki tud kezelni. És itt segít az Enterosgel. Ezért legyen része az Enterosgel minden házi elsősegély készletnek és minden uticsomagnak.

Az Enterosgel shock dózisa segít a méreganyagok leküzdésében. Az Enterosgel minden káros anyagot megköt a testből és a megkötött anyagokat természetes úton a WC csészébe juttatja. Az Enterosgel kényelmet nyújt, „öt-csillagos” elhelyezést biztosít a béltraktusnak nyaralás alatt.

KOZMETIKAI FELHASZNÁLÁS ÉS FOGYÓKÚRA

 

Méregteleníts Másképp Mint Mások

Az ENTEROSGEL® javítja a gyomor és bél nyálkahártyájának kondícióját, bizonyos mértékig telíti a gyomrot, csökkenti az étvágyat és növeli a vitaminok és tápanyagok bio-felvehetőségét. Ezek együttesen mind-mind növelik a jóllakottság érzetet. A Donat Mg gyógyvíz fokozza a belek perisztaltikus mozgását, a szervezetnek magnéziumot és egyéb nyomelemeket biztosít, és ezáltal nem csak a fogyást gyorsítja, hanem segíti a kardiovaszkuláris rendszer és az anyagcsere helyes működését.

Az optimális hatás eléréséhez és kihasználva a gél azon tulajdonságát, hogy a nyomelemeket nem szívja fel (kálium, magnézium, kalcium, stb.), a gélt lenyelhetjük valamilyen ásványvízzel, gyógyvízzel, pl. Donat Mg gyógyvízzel.

Fogyókúránál, az ENTEROSGEL® készítményt 15-20 perccel étkezés előtt fogyasszuk, két teáskanálnyi mennyiséget, naponta háromszor.

Az ENTEROSGEL® és a fent leírtak együttesen alkalmazhatóak a Normaflore készítménnyel és anyagcsere gyorsító fogyókúrás étrendkiegészítőkkel.

A kozmetikai kezelések hatékonyságában is nagy szerepe van a fertőtlenítésnek, és a szevezet toxikus anyagoktól való megszabadításának. Arckezeléseknél külsőleg pár csepp kamillateával összekeverjük és ecsettel az arc-, nyak-, dekoltázs bőrére kenjük. 15-20 perc múlva lemossuk, a pakolás alatti esetleges viszkető érzés a toxinok bőrfelszínre kerülése miatt lehetséges.

Az ENTEROSGEL® szorpciós képességét kihasználva az elsavasodott kötőszövet tisztítását végezhetjük. A toxinoktól megszabadított bőr felszívó képessége nagymértékben javul, hozzájárul hogy a bevinni kívánt hatóanyagok el is jussanak a célállomásra. Helyreáll a sejtek anyagcseréje, oxigénellátottsága, javul a vér- és nyirokkeringés. A bőr újra lélegzik, felvevőképessége többszörösére növekszik.

A laza kötőszövet állapota javul. A vízháztartás, a faggyútermelés, a melaninképzés, és sok más olyan funkció javulásával számolhatunk, amelyeknek a megbomlott bélflóra az okozója.

Testkezeléseknél az első lépés a szervezet méregtelenítése, csak ezután érhetünk el eredményt a kezeléseinkkel.

A túlsúly, az elhízás, a cellulit, a laza kötőszövet mind-mind a megbomlott anyagcsere, a szervezet elsavasodásának következménye. Lokális kezelések is csak akkor lesznek eredményesek, hosszantartóak, ha a szervezetet megszabadítjuk a nemkívánatos méreganyagoktól.

Az ENTEROSGeL® az ideális méregtelenítő, mivel szelektív, a szervezetre kémiailag semleges, nem szívódik fel, nem kell hónapokig a méregtelenítéssel foglalkoznunk. Színtelen, szagtalan, íztelen, folyadékkal elkeverve gyermekek, felnőttek, terhesek és öregek is fogyaszthatják. Hatására az anyagcsere folyamatok normalizálódnak, a máj, a vese újra megfelelően működik, hiszen nem kell plusz méreganyagokkal megbírkózniuk. Ennek megfelelően javul a tápanyagok felszívódása is, nem kívánunk annyi táplálékot magunkhoz venni, elindul a súlycsökkenés, javul a bőrkép, a cellulit, idővel feszesedik a kötőszövet. A fiatalkori elhízás nagymértékben csökkenthető, illetve a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásával megelőzhető.

Felgyorsítja az alkohol lebontását

ENTEROSGEL MINDEN ÜNNEPLÉS UTÁN ÉS REGGEL

Az Enterosgel kiszállítja az alkoholt és annak bomlástermékeit a szervezetből, anélkül, hogy az egészségre kedvező anyagokat befolyásolná.

Nem elfedi az alkoholt és annak szagát, hanem ténylegesen eltávolítja azt a vérből, a béltraktusból és a leheletből.

Vegyen be 3 evőkanál Enterosgelt a buli után, majd másnap reggel.

Ezzel megvédi szervezetét az alkohol káros hatásaitól - a másnaposságtól, a fejfájástól és a lelassult reakcióktól. Jelentősen csökken a májra és más szervekre ható terhelés is.

Mindig legyen önnél Enterosgel, hogy mindenkor valami extra védelmet kapjon!

GYÓGYSZERCSOMAG NYARALÁSHOZ

 

Méregteleníts Másképp Mint Mások

Az ENTEROSGEL® segít abban, hogy kevesebb gyógyszert kelljen magunkkal vinni a nyaraláshoz.

  1. Kiszerelésénél (tubus) fogva kényelmesen magunkkal vihetjük.
  2. Segít ételmérgezésnél, hasmenésnél, túlzott alkoholfogyasztásnál, napégésnél.

Napégés esetén vigye fel a gélt a bőrre, és időről-időre permetezze vízzel. Minél korábban elkezdi a bőrkezelést, annál enyhébb lesz az égés lefolyása. A gélréteg alatt a bőr lélegzése továbbra is biztosított. Ne használjon habzó aeroszol sprayt, mert akkor a gél nem tudja kifejteni hűtő hatását, hanem ellenkezőleg, még inkább melegíti a bőrt, és fokozza a gyulladást. Az ENTEROSGEL® felszívja a toxikus metabolitokat és felveszi a bőr felesleges hőjét, miközben aktiválja a bőrlégzést és segíti a gyors helyreállást. Gyomor- és belek egészsége utazás során:

Azonnali megoldás a bélfertőzésre és a hasmenéses tünetekre. Már az első adag bevételekor enyhülnek a tünetek és a lehető leghamarabb szabadul meg a fertőzés kórokozóitól, amelyek a széklettel együtt távoznak.

A piszkos környezet, az új összetételű víz, egzotikus ételek, a klímaváltozás, az el-elmaradó kézmosás mind megzavarhatja a gasztrointesztinális egyensúlyt. A betegségek elkerüléséhez vigyen magával egy tubus ENTEROSGEL®-t.

Alkalmazás: reggel és este fogyassza a terméket a megadott adagolásban, mely megelőzés szempontjából is igen fontos.

VÉDEKEZÉS ROTAVÍRUS ÉS ENTEROVÍRUS FERTŐZÉS ELLEN

 

Méregteleníts Másképp Mint Mások

A külföldről érkező enterovírus fertőzések komoly veszélyforrást jelenthetnek. Erre a problémára számos megoldás létezik, amelyek közül az egyik az ENTEROSGEL® alkalmazása akár kezelésre, akár megelőzésre.

Az ENTEROSGEL®-t hatékonyan használják toxikus kondíciókban a mikrobiocönózis helyreállítására, a nyálkahártya epithélium és egyéb szövetek regenerálódásának elősegítésére. Kémiai struktúráját tekintve a gél egy szerves szilícium mátrix, mely szivacshoz hasonlít. Pórusmérete főként a közepes molekulaméretű anyagok felszívását teszi lehetővé, és ide tartoznak a toxikus anyagok, anyagcsere végtermékek, vírusok és egyéb káros anyagok.

Az ENTEROSGEL® struktúrája megakadályozza, hogy a rotavírus és enterovírus felszívódjon a vérbe. A vírusok a gélhez kötődve a széklettel együtt távoznak a szervezetből.

Ha az ENTEROSGEL® megelőzésképpen fogyasztjuk, akkor a betegség teljes mértékben elkerülhető, illetve enyhe lefolyású lesz.

Ha a fertőzés már bekövetkezett, a gyógyszeres kezelés mellett folytatott ENTEROSGEL® fogyasztás által a betegség lefolyása sokkal enyhébb és a felépülés gyorsabb lesz. Gyerekeknél az alábbiak szerint járjunk el:

Ha a gyermek nem akarja lenyelni a gélt, szirupban vagy egyéb folyadékban, teljes mértékben keverjük el a készítményt. Ez lehet akár valamilyen zselé vagy édes pudig is (legjobb az édes, keményítős juice). A gyermek így anélkül fogyasztja a gélt, hogy tudna róla, észre sem fogja venni. Az ENTEROSGEL®-t nem lehet túladagolni, ezért akár úgy is adható, mint egy étel, és ki tudjuk tapasztalni, hogy milyen formában fogyasztják a legszívesebben a gyerekek. Akár úgy is fogyasztható, mint a Hylak Forte nevezetű készítmény, azaz citrommal és vízzel, limonádészerűen. Az ENTEROSGEL® mellé alkalmazzunk a bélflórát helyreállító készítményt is.

Növeli a szervezet immunitását

Az Enterosgel azzal az egyedi képességgel rendelkezik, hogy szelektíven köti meg a gyomor-bélrendszeri nyálkahártyát károsító mérgező vegyületeket és vezeti ki azokat a testből. Ezáltal segít helyreállítani a nyálkahártya immunfunkcióját és normalizálni a patogén mikroorganizmusok életképességét gátló antitestek koncentrációját.

Mi is az emberi test legnagyobb immunszerve? A béltraktus. Valójában igaz, hogy a bél nyálkahártya felszíne védi a szervezet belső környezetét az idegen proteinek bejutásától, a mérgező anyagoktól és a fertőző betegségeket előidéző kórokozóktól, amelyek a bél hámszövet sérülése esetén támadják a belső környezetet. A nyálkahártya által nyújtott immunvédelem korlátozza a baktériumok, a mikroorganizmusok és a káros vegyületek behatolását. A nyálkahártya védelmét a nyálkahártya felületén jelenlévő antitestek biztosítják. Érdekes tudni, hogy ezek az antitestek nagyobb koncentrációban jelennek meg a nyálkahártyán, mint a vérben. Az antitestek a káros anyagokhoz, a kórokozókhoz kötődnek a béltraktus üregében. E kölcsönhatás eredményeként a kórokozók és a káros anyagok nem hatolnak át a nyálkahártyán és elpusztulnak. Ezek a folyamatok a test gyors-reakció rendszeréhez tartoznak. A folyamat a következő: az egész nyálkahártyát sűrűn átfonják a nyirokedények, amelyek a test minden részére elvezetnek, és azonnal továbbítják az információt, hogy „egy agresszor jelent meg”. Említésre méltó az is, hogy a test csak akkor termel immunanyagokat, ha azokra valóban szükség van.

Az Enterosgel helyreállítja a bélnyálkahártya regeneráló képességét.[1]

A) Bél nyálkahártya Enterosgel kezelés előtt. Legyengült mikrokeringés miatti nyálkahártya sérülés. A) Bél nyálkahártya Enterosgel kezelés után. A mikrokeringés helyreállt. Nyálkahártya sérülés nem figyelhető meg. A hámszövet regeneráló képessége helyreállt.

SZAKÉRTŐI TÁJÉKOZTATÁS

Szöveg a fogyasztók részére

Összetétel: polimetilsziloxán hidrogél 70%, tisztított víz 30 %

Az ENTEROSGEL egy gyógyszerkészítmény, egy enteroszorbens, mely kivezeti a testből a káros anyagokat. Hasonlít egy „kis szivacshoz”, mely olyan méretű pórusokat tartalmaz, melyek megfelelnek a káros anyagok molekulaméretének. A termék hasznos anyagokat nem köt meg. Fontos tényező, hogy az Enterosgelt az emésztő és a bélrendszer (gastrointestinalis) rendszer nyálkahártyája nem köti meg. Az Enterosgel természetes módon halad keresztül a bélcsatornán, megköti a méreganyagokat, a káros baktériumokat és vírusokat és 7 óra múlva távozik a szervezetből. Az Enterosgel hatását klinikailag igazolták; a termék segít mind a szokásos bélproblémák - élelmiszermérgezés, másnaposság megoldásában, mind pedig a súlyos szisztémás betegségek, allergiák és más - a testet mérgező állapotok kezelésében. Ezek a tulajdonságok, melyeket több mint 15 éves időszak megfigyelései igazoltak, - tették a háztartási elsősegély csomag valódi családi termékévé.

Szöveg az orvosok részére

Az Enterosgel egy természetes, szilikon-alapú készítmény a mérgező anyagok szervezetből történő eltávolítására, a mikrobiocenosis beszabályozására, valamint a nyálkahártya hámszövet és más testszövetek regenerálására. Magas biokompatibilitást mutat. Az Enterosgel az alábbi tulajdonságokat ötvözi:

Megkötés és méregtelenítés Az Enterosgel szilárd, pórusos, szemcsés szerkezetű (szivacshoz hasonló), olyan meghatározott pórusméretekkel, amelyek csak a közepes molekula tömegű mérgek megkötését és eltávolítását teszik lehetővé: úgymint a mérgező vegyületek, a fehérje lebomlás termékei, a bilirubin, a koleszterin, a karbamid és a kreatinin. Nem igen befolyásolja a mikroelemeket és más hasznos anyagokat.

Baktericid hatás Pusztítja a patogén mikroorganizmusokat a gyomor- és bélcsatornában és a nemi szervekben (alkalmazáskor). Eltávolítja a mikroorganizmusok bomlástermékeit és élettevékenység termékeit. A gramm negatív és gramm pozitív mikrobákat és a Candida gombákat megköti és elpusztítja. A termék megkötő és pusztító mechanizmusa nem veszi célba a bélrendszer szaprofita mikroflóráját (lactobacilus, bifidobaktériumok stb.) Az eubiotikus mikroflórával ellentétben (laktobacillus, bifidobaktériumok) a patogén mikroflóra nem mutat affinitást a béltraktussal szemben, ami megvédi attól, hogy az Enterosgel felületén, fiziológiai úton távozzon a testből és megakadályozza a disbakteriosis tüneteket. Az Enterosgel megköti és eltávolítja a rotavírusokat.

Nyálkahártya regenerálás A mikroflóra élettevékenységének mérgező termékei megkötése révén, - ami a gyomor- és bélcsatorna hámrétegét károsítja,- valamint az elégtelen anyagcsere termékek megkötése által az Enterosgel ideális feltételeket teremt a nyálkahártya regenerálódásához.

Elősegíti a bélnyálkahártya hámszövet immunvédelmét. A bélrendszer belsejében, a védelmet szolgáló A immunoglobulin koncentrációja növekszik, ezáltal a nyálkahártya felszíne védetté válik a mikroorganizmusok testbe jutásával szemben.

Gátolja az endotoxin agressziót Az Enterosgel használatával csökken a Gram negatív baktériumokban jelen lévő endotoxin (lipopolisacharid) koncentráció. A testben lévő túlzott mennyiségű endotoxin számos patológiai folyamatot súlyosbít.

Visszafordíthatatlanul megköti az alkoholt és annak bomlástermékeit Az Enterosgel használata nemcsak hatékonyan köti meg az alkoholt és bomlástermékeit a gyomor-, bél traktusban, de csökkenti a véralkoholszintet is, mivel az alkoholt és annak bomlástermékeit a vérből a bél belsejébe szállítja vissza. Az Enterosgel a bél belsejében megköti azokat és megakadályozza újra kötődésüket. Ezen kívül az Enterosgel használata lehetővé teszi a szervezet szisztémás mérgeződésének csökkentését, ami az alkohol mérgezettség mellett növekszik, valamint csökkenti a májra és más szervekre ható méregterhelést.

Használat: a termék a test méregtelenítésére szolgál; a gyomor- és béltraktuson áthaladva megköti a közép-molekuláris méreganyagokat, a patogén baktériumokat és allergéneket és eltávolítja azokat a testből. A termék maga nem kötődik meg. Javítja a szervezet immunitását, enyhíti a különféle betegségek súlyosságát, különösképpen a fertőző hasmenését és más gyomor-, bélrendszeri rendellenességeket és allergiás állapotokat, felgyorsítja a sebek gyógyulását, megfelelő kiegészítése az antibiotikus kezelésnek és elősegíti az alkohol lebomlását.

Adagolás: felnőtteknek - 1 evőkanál (kb. 15 gr) napi 1-3 alkalommal; 5 év feletti gyermekeknek - egy púpozott kávéskanál (5-10 gr) napi 1-3 alkalommal. A termék 1-2 dl vízzel keverhető, vagy étkezés előtt 1,5-2 órával, vagy étkezés és gyógyszerelés után 2 órával, folyadékkal vehető be. A javasolt alkalmazási időtartam 7-14 nap. A napi adagot ne lépje túl. Nagyobb adag alkalmazását, vagy hosszabb kezelési időtartamot az orvossal kell megbeszélni. A termék kinyomásakor először egy kevés folyadék jelenik meg.

Mellékhatás: nem jeleztek. Tárolás: Zárt tubusban 4-25 C fokon tárolja. Óvja a fagyástól! Felbontás után 30 napon belül használja fel. Lejárati idő: lásd a csomagoláson.

Csomagolás: 225 grammos tubusban. Orvosi eszköz +4 °C fok alatti hőmérsékleten ne tárolja. Felbontás után védje a kiszáradástól. Ne fagyassza. 225 grammos tubus [/vc_cta][vc_column_text]ORVOSOKNAK

Orvosoknak szóló rész

Az Enterosgel eltávolítja a testből az exogén és endogén eredetű káros anyagokat. Elősegíti a bél mikrobiocenosis helyreállítását és a nyálkahártya regenerálását. Az Enterosgel széles indikációs spektruma különféle betegségek kialakulásánál megfelelő a gyomor-, bél traktus számára: GASZTROENTEROLÓGIA - peptikus és nyombél fekélyek, irritábilis vastagbél szindróma, vastag és vékonybél gyulladásos megbetegedései, felszívódási zavar, a bél mikroflóra károsodott természetes összetételével kísért patológiai állapotok. FERTŐZŐ BETEGSÉGEK - vírusos és bakteriális bélgyulladás, enterocolitis, vastagbélgyulladás, különböző típusú gastroenteritis (szalmonellózis, dizentéria, rotavírusos gastroenteritis) különböző típusú vírusos hepatitis. ALLERGOLÓGIA - atopikus bőrgyulladás, akut és krónikus csalánkiütés, hörgő asztma, orrnyálkahártya allergiás gyulladása, élelmiszer allergiák. NEFROLÓGIA - akut és krónikus veseelégtelenség, dismetabolikus nefropatia TOXIKOLÓGIA - ételmérgezés, alkohol, vegyi anyagok, aromás szénhidrogének, nehéz fémsók által okozott mérgezés. SZÜLÉSZET ÉS NŐGYÓGYÁSZAT - terhességi mérgezés, placenta rendellenességek, akut és krónikus vírusos, bakteriális és gombás hüvelyi fertőzések. FARMAKOLÓGIAI TULAJDONSÁGOK Az Enterosgel gömbölyű szerkezetű (szivacsszerű szerkezet) Az Enterosgel szilárd formájú pórusos szerkezet, meghatározott pórusméretű térben elrendeződött szerves szilikon mátrixszal, mely a közepes molekulák megkötésére alkalmas. Ez biztosítja az Enterosgel említett megkötő és méregtelenítő tulajdonságait, valamint szelektív működőképességét. Az Enterosgel elektronikus mikroszkóppal készült mikrofényképe. Az emésztő traktuson áthaladva a termék megköti a különböző típusú endogén és exogén mérgező anyagokat, beleértve a baktériumokat, a bakteriális mérgeket, antigéneket, élelmiszer allergéneket, gyógyszereket és melléktermékeiket, a nehéz fémsókat és az alkoholt, és eltávolítja azokat a testből. A termék bizonyos metabolikus termékeket is megköt, pl. a túlzott mennyiségű bilirubint, karbamidot, koleszterint és zsírszerű anyagokat, valamint az endogén mérgezés kialakulásáért felelős metabolitokat. Az Enterosgel eltávolítja a testből az aromás szénhidrogéneket és származékaikat, a szerves oldószereket és más ipari mérgeket, valamint radionuklidokat. Az Enterosgel a vitaminok és nyomelemek megkötését nem gátolja és segít a legyengült természetes bélmikroflóra helyreállításában. Nem befolyásolja a bél perisztaltikus tevékenységét. Az Enterosgel elpusztítja a gyomor- béltraktus patogén mikroflóráját és megköti az alábbi patogéneket: Salmonella, Shigella, klebsiellae és más Gram negatív és Gram pozitív mikroorganizmusok és Candida gombák. Az Enterosgel nem pusztítja el a béltraktus normál, természetes mikroflóráját. Az Enterosgel mikroflórára gyakorolt szelektív hatását az a tény magyarázza, hogy szemben a patogén mikroflórával, a normál mikroflóra nagy affinitással rendelkezik a bél nyálkahártyával szemben, így ahhoz szorosan tapad. Az Enterosgellel kialakuló elektrosztatikus kölcsönhatás eredményként a patogén mikroflórában zavar keletkezik és részecskéi a megkötő felületen kötődnek meg. Az Enterosgel megköti és eltávolítja a vírusokat (rotavírus, cytomegalovírusok és egyebek). Az Enterosgel eltávolítja az allergéneket. A nem teljes allergének az Enterosgel pórusos szerkezetében maradnak. A teljes allergéneket az Enterosgel felülete megköti, ez védi őket az emésztő traktusból történő eltávozástól és csökkenti a testre ható esetleges, potenciális allergiás hatásokat.

AZ ENTEROSGEL HASZNÁLATA AZ ORVOSTUDOMÁNYBAN

Az Enterosgel gyógyhatása azon a képességen alapszik, hogy képes megkötni a nyálkahártya hámszövetet károsító anyagokat. Ez a nyálkahártya védőgát regeneráló folyamatának normalizálódását és számos betegség rövidebb kezelését eredményezi. Az Enterosgel használata révén az első kezelések hatása hamarabb megmutatkozik. Számos esetben ez 3-6 napos kezelés után jelentkezik. A. Enterosgelt nem használó egyéneknél talált eredmények A károsodott mikrokeringés miatt nyálkahártya ödéma jelentkezik; szemmel láthatóak a nagy és mély erozív természetű sérülések, valamint a kisebb, többszörös vérzések. Az oszlopos hámszövet és más sejtek ultra szerkezete jelentősen gyengül. A mitotikus index 1.4-szeresére csökken, ami a sérült hámsejtek csökkent proliferációját és regenerálódását tanúsítja. B. Enterosgelt használó egyéneknél talált eredmények A mikrokeringés áramlási szerkezete fennmarad. A disztrofikus eltérések kevésbé hangsúlyozottak, a hámsejtek hámlása nem mutatkozik.

GASZTROENTEROLÓGIA

Az Enterosgel alkalmazása nyombél fekélyek esetén hatékonyan segít felszámolni a Helicobacter pílorit. Bél disbiosisban az Enterosgel 10-12 napon belül normalizálja a mikroflórát. Az Enterosgel javítja a beteg szubjektív közérzetét, csökkenti a fájdalmas gyomortüneteket és a láz időtartamát és normalizálja a gyomor-, béltraktus motilitását. Az emésztő traktust érintő gyulladásos folyamatokban és erózív fekélyeknél az Enterosgel gyorsítja a javulási és regenerációs folyamatot a nyálkahártyában.

SEBÉSZET

Akut sebészeti eljárásoknál a bél megkötési teljesítmény az Enterosgellel duplán csökkenti a hasüreg mikrobás fertőzését és csökkenti a bél bénulását. A műtété utáni komplikációk száma jelentősen alacsonyabb.

FERTŐZŐ BETEGSÉGEK

A bélfertőzéses eseteknél egynapos kezelés mellett normalizálódik a hőmérséklet; a második napon normalizálódik a székletürítés. Vírusos hepatitis esetén pozitív hatások mutatkoznak, úgymint a jobb közérzet és étvágy, a bőrviszketés és a gyengeség csökken, az 5-7 napon a bilirubin és aminotranszferaz koncentrációk csökkennek.

ALLERGOLÓGIA

Atopiás bőrgyulladás és más bőr allergiák esetén az Enterosgel alkalmazásának megkezdése utáni 1-2 napon már pozitív hatás mutatkozik. A terápiás kezelés átlagosan 6-13 napig folytatódik. Az Enterosgel bevonása a hörgőasztma komplex terápiájába segít csökkenteni az állapot súlyosságát, megakadályozza annak romlását, meghosszabbítja az újabb előfordulások közötti időszakot, normalizálja az immunológiai tényezőket és a külső légzésfunkciót.

NEFROLÓGIA ÉS UROLÓGIA

A veseelégtelenség komplex kezelésében az Enterosgel alkalmazása nemcsak a mérgezési tünetet kezeli hatékonyan, hanem a betegség más jeleit is - hasi, vizeletürítési szindróma és hőmérséklet reakciók. Az Enterosgellel történő kezelés eredményeként mindig csökken a test mérgezéses és metabolikus terhelése. Az Enterosgel használata hozzájárul a nefrológiai betegek és a bonyolult veseelégtelenségben szenvedők acidózis és azotémiás értékeinek csökkentéséhez. Enterosgel alkalmazásakor a kezelés 10 -12 napjára a kreatinin és karbamid értékek mintegy 1.7-2.2-szeresre csökkennek, a vér hidrogén karbonát potenciálja csökken és javul a vese ammónia termelése.

MEGKÖTÉSI, MÉREGTELENÍTÉSI TULAJDONSÁGOK

Az Enterosgel szelektíven hat és nagy megkötő képességgel rendelkezik. Elsősorban a középméretű molekula tömegű mérgező anyagokat köti meg. Nem okozza a nyomelemek, a kalcium, a vitaminok és más hasznos anyagok hiányát.

MIKROBIOCENOSIS NORMALIZÁCIÓ

Az Enterosgel pusztítja a patogén mikroorganizmusokat, csökkenti az élettevékenységek során termelődő exogén és endogén méreganyagokat és a mikroorganizmusok pusztulását. Segíti a normál mikroflóra helyreállítását.

AZ EMÉSZTŐCSATORNA NYÁLKAHÁRTYÁJÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA

Az Enterosgel sejtvédő hatást mutat. Védi a nyálkahártyát a kémiai és mechanikai hatásoktól. Helyreállítja a nyálkahártyát, a nyálkahártya mikrokeringését és fiziológiai termelődését. Segít a nyálkahártya immunvédelmének helyreállításában, normalizálja a kiválasztott A immunoglobulin szintjét.

BIZTONSÁG

Az Enterosgel a vérben nem kötődik meg, nem mérgező, szilárd szerkezetű, kémiailag semleges, nem kötődik a nyálkahártya felszínhez és ellentétben a finom diszperziós kötőanyagokkal a test szövetei nem kötik meg. Az Enterosgel 7-8 órán belül távozik a szervezetből a megkötött anyagokkal együtt. Az Enterosgellel történő hosszú távú kezelés nem okozza a béltraktus erőtlenségét.

A TERMÉKET TERHES ASSZONYOK ÉS GYERMEKEK IS HASZNÁLHATJÁK. GYÓGYSZERTÁRBAN VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ.

Adagolás: felnőtteknek – 1 evőkanál (kb. 15 gr) napi 1-3 alkalommal; 5 év feletti gyermekeknek – egy púpozott kávéskanál (5-10 gr) napi 1-3 alkalommal.

A termék 1-2 dl vízzel keverhető, vagy étkezés előtt 1,5-2 órával, vagy étkezés és gyógyszerelés után 2 órával, folyadékkal vehető be. A javasolt alkalmazási időtartam 7-14 nap. A napi adagot ne lépje túl.

Nagyobb adag alkalmazását, vagy hosszabb kezelési időtartamot az orvossal kell megbeszélni. A termék kinyomásakor először egy kevés folyadék jelenik meg.

Szeretné megrendelni?

Kattintson a termékre, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: