Termékeinket személyesen nyitvatartási időben telephelyünkön veheti át. Amennyiben nincs lehetősége a helyszíni átvételre, az alábbi kiszállítási lehetőségek közül választhat: 

Webox futárszolgálat : 

A Webox kiszállítási költségekkel, illetve részletekkel kapcsolatban kattints ide

Minimum és maximum csomagszúly:
Nincs minimum csomagsúly, a maximum viszont csomagonként 25 kg lehet. Amennyiben a csomag túlsúlyos, azaz meghaladja a megengedett 25kg-ot, nem fogja a futárszolgálat kézbesíteni. Ebben az esetben 990.-Ft külön díjért házhoz szállítják.

Csomag fizikai mérete lehet:

Az ezen méreteket meghaladó csomagot sem tudja szállítani a futárszolgálat.

A webox kiszállítási költsége: 699 Ft-tól

Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 1-2 munkanap

Trans-O-Flex : 

Közel 4 éve Trans-O-Flex néven működve garantált időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben továbbítják Ügyfeleink számára a küldeményeket. A Trans-O-Flex a 40 kg-nál kisebb tömegű csomagok szállítását is vállalja. További információkért kattintson ide!

A Trans-O-Flex kiszállítási költsége : 990 Ft 

Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 1-2 munkanap


Pick Pack Pont futárszolgálat :

Ez a szállítási mód Magyarország területén belül közel 600 átvevőpontra kézbesíti a csomagokat. Az átvevőhelyek többségén lehetséges a bankkártyás fizetés is. Az átvételi pontok nyitvatartása boltonként eltérő lehet!

A Pick Pack Pont kiszállítási költsége : 849 Ft

Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 2-3 munkanap


Minden feladott csomagban ÁFÁ-s számlát küldünk, ami már tartalmazza a szállítási költséget is. A szállítási költség minden esetben magában foglalja a csomagolás során felmerülő költségeket is.