Készletinformációk :

 

Meddig adhatom le a rendelésemet? 

A gyorsabb kiszállítás érdekében érdemes a rendeléseket minden hétköznap 12 óráig leadni, hiszen ebben az esetben a terméket még aznap át tudjuk adni a futárszolgálatnak kiszállításra, ha a termék raktárkészletről elérhető.

Hogyan rendelhetek?

A kiválasztott termék(ek) megrendelését a "kosárba" gombbal kell elkezdeni. Ezt követően amikor a terméket, amit szeretne megrendelni a kosarába tett, a weboldal jobb felső sarkában található "pénztár" menüre kell kattintani a folytatáshoz.

Itt a kosár tartalmát lehet még egyszer áttekinteni, a termékek áraival, illetve a rendelni kívánt mennyiséggel. A fizetés gombra kattintva lehet megadni a számlázási és szállítási adatokat, illetve az Önnek megfelelő fizetési módot. A lépések során a mezők kitöltését követően el kell fogani az ÁSZF-ünket, és véglegesíteni a megrendelést.

A megrendelésről automatizált visszaigazoló emailt küld rendszerünk, ami tartalamazza a rendelés során megadott adatokat, illetve a megrendelés sorszámát.

Személyesen is átvehetem a terméket?

Igen, átvételi pontként működünk. Címünk: 1126 Budapest, Orbánhegyi út 14.

Szükséges-e regisztrálni a rendeléshez?

Nem szükséges, de több funkció érhető el regisztrált felhasználóként. Például : időszakos kedvezmények, törvzsvásárlói kedvezmény, névnapi meglepetés.
 

Fizetési módok : 

Mi az a Barion, hogyan működik?
Szeretünk szabadon élni, szabadon és okosan költeni. Mert utálunk 24 karakteres bankszámlaszámot megjegyezni. Mert szeretjük a modern dolgokat, a neten élünk. Mert a mobilunk akkor is a zsebünkben lapul, ha a pénztárcánkat otthon hagyjuk. Azt gondoljuk, hogy Ti is hasonlóan éreztek. Ha sokan leszünk, eltüntethetjük a múlt évezred fizetőeszközeit, a kártyát és a készpénzt. 
Részletekért kattintson ide!

Bankkártyás : Egy egyszerű és biztonságos oldalon 3 adat megadásával, és egy kattintással már el is készül a fizetés. Mindössze 30 másodpercet vesz igénybe az ügyintézés, amit akár regisztráció nélkül is meg lehet tenni.

Utánvét : Ebben az esetben a termék árát a kiszállítást végző futárszolgálatnak kell átadni. A terméket a fizetés után lehet átvenni, viszont a futárnak kizárólag készpénzzel lehet fizetni. Ezen felül a szállítás napján a megadott címen kell tartózkodnia az átvevőnek.
 

Kiszállítási költségek, ingyenes szállítás :

Szállítási információkkal kapcsolatban kattintson IDE

Minden megrendelést, ami eléri a bruttó 20 000 Ft-os végösszeget ingyenesen szállítunk ki.