A flavonoid lekvárok

flavon lekvárA flavonoid tartalmú lekvárok nemcsak megelőzik a betegségeket, hanem segítenek a már meglévő egészségügyi problémák kezelésében is.

A termék egyik legnagyobb előnye, hogy csakis természetes összetevőket tartalmaz, ezért könnyen felszívódik és semmiféle mellékhatástól sem kell tartani.

A flavont, flavant és a flavonoidot tartalmazó lekvárok étrend kiegészítőnek számítanak.

Készítésük során arra is odafigyeltünk, hogy az alapanyagok milyen környezetből származnak, fontosnak tartjuk, hogy ezek tisztasága növelje a termékek minőségét és hatóanyag tartalmukat is.

Szinten hihetetlen, de a flavon lekvár tulajdonképpen több kilogramm gyümölcs értékes hatóanyaga egyetlen egy üvegbe összezárva. Ezt csakis nagyon magas színvonalú gyártási technikával lehet megoldani, ami garantálja a lekvárok kiváló minőségét.

A flavonoid termékek  komplex táplálék kiegészítők, amelyek magas koncentrátumban tartalmaznak antioxidánst, nyomelemeket, vitaminokat és ásványi anyagokat. Ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy enyhítse olyan kellemetlen betegségek tüneteit, mint az immungyengeség vagy az allergia.

Ez nem egy új felfedezés, a Nobel-díjas tudós, Prof. Dr. Szent-Györgyi Albert már 1936-ban foglalkozott a témával. Magyarországon azóta is élénken kutatás folyik a erről, számtalan kitűnő hazai professzor foglalkozik a flavonoidok emberi szervezetre gyakorolt hatásaival.

A flavonoid lekvárok hatásai

Az egészség fogalmát többféleképpen is lehet definiálni. A legegyszerűbb elmélet szerint az egészség mindössze a betegség hiánya. De vannak sokkal magasabb, tudatosabb megközelítések is, ami szerint az egészség egyfajta szellemi, fizikai és társadalmi jólét. Fontos lenne, hogy ezt a szemléletet valaki már kiskorától magáévá tegye és tudatosan formálja az életét, őrizze meg egészségét.

homoktovisAz egészséges étkezés egyik legfontosabb része a nyers gyümölcs fogyasztása, mivel ezekben minden lényeges nyomelem, vitamin, ásványi anyag, rost megtalálható, ami nélkül a szervezet nem lenne képes megfelelően működni.
A flavonoidok ezért azok számára nélkülözhetetlen, akik nem fogyasztanak megfelelő mennyiségű gyümölcsöt. Ezt a fajta táplálkozást mindenképpen ki kell egészíteni az egészség megőrzése érdekében. A flavonoid lekvárok, ami nagy mennyiségében tartalmaznak természetes eredetű C és E vitamint, valamint fruktózt és almapektint, alkalmasak, hogy enyhítsék vagy megszüntessék ezt a hiányt.

A ZeoFlavin C Összetétele

 1. Fekete bodza
 2. Fekete ribizli
 3. Fekete szeder
 4. Csipkebogyó
 5. Homoktövis
 6. Megyvelő
 7. Piros ribizli
 8. Málna
 9. Kék szőlő
 10. Kék szílva
 11. C-vitamin + Citrom sűrítmény
 12. Fahéj

A Gyerekerő Összetétele

 1. Fekete bodza
 2. Fekete ribizli
 3. Fekete szeder
 4. Kék szőlő
 5. C-vitamin + Citrom sűrítmény
 6. Fahéj
 7. Zsírszegény kakaópor

A Ferro Flavonoid Összetétele

 1. Fekete bodza
 2. Fekete ribizli
 3. Fekete szeder
 4. Csipkebogyó
 5. Homoktövis
 6. Csicsóka
 7. Vasszulfát
 8. Folsav

Egészségügyi tudnivalók a Flavonoidokról

Nagyszámú flavonoid létezik, már több, mint 5000 félét fedeztek fel. Az egészségtudatos életmód egyik fontos összetevője ezeknek a fogyasztása. A természetben leginkább fekete bogyós, illetve erdei gyümölcsökben találhatóak meg. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a Magyarországon termett gyümölcsök flavonoid tartalma magasabb, mint máshol.

A flavonoidok antioxidáns vegyületek.

gyümölcsökA flavonoidoknak számos egészségre gyakorolt pozitív hatása van. Csökkenti a kapilláris erek bevérzéseit, megerősíti az érfalakat. Képesek beavatkozni a sejtek lipidperoxidációs folyamataiba, ezzel lassítva az érelmeszesedést. Így csökken a szív és érrendszeri betegségek kockázata.

A koncentrált flavonoid a vérlemezek összetapadására is hatással van, fokozza az érfalak stabilitását.

Ezek után elmondható, hogy a flavon lekvárok csökkentik az agyvérzés és a trombózis esélyét.

A Flavon lekvárok általános pozitív hatásai

 • antioxidáns hatás
 • immunerősítés
 • csökkenti a daganatok kialakulásának esélyét
 • csökkenti a stresszt
 • általános állapot javító
 • segít megelőzni az influenzát és a náthát
 • tápanyag kiegészítő
 • általános erősítés

Ferro Flavonoid ajánlott: vashiány esetén, hölgyeknek

Gyerekerő ajánlott: gyermekek számára összeállított flavonoid készítmény.

ZeoFlavin C ajánlott: felnőtteknek immunerősítésre, allergiára, vitamin és ásványi anyag pótlásra, szervezet és idegrendszer erősítésre.


Kiemelkedő minőségű Flavonoid készítmény

fekete bogyókflavin lekvárok az OÉTI engedéllyel rendelkeznek.

A Flavon lekvárok nem a XXI. században kezdtek el terjedni, őseink már régóta felfedezték őket. A népi gyógyászat ugyanis már évszázadok óta használja azokat a növényeket, amikből mi is elkészítjük termékeinket.

A gyártás során odafigyelünk, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Lekvárjaink ízét is fontosnak tartjuk, a gyártás során szempont az is, hogy termékeink ne csak egészségesek,  hanem finomak is legyenek.

Sajnos egyre nehezebb a megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot bevinni szervezetünkbe. Ennek legfőbb oka az alapanyagok minőségének romlása, a gyorsételek elterjedése. Ezért nagyon fontos a táplálékkiegészítők fogyasztása. Ezzel nemcsak az egészségünket tudjuk megőrizni, de számos negatív környezeti hatást is semlegesítünk. Erre a feladatra a flavonoidok kifejezetten alkalmasak, hiszen nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidáns növényi színanyagokat.

Fogyasztása teljesen megegyezik a hagyományos lekvárok fogyasztásával.

flavon lekvár
Szállítás
PPP_ logo_sarga_small

Több mint 20 értékes összetevő

 • 11 hidegen sajtolt olaj
 • 5 különleges növényi liszt
 • 4 különleges étkezési és gyógyhatású gomba
 • szója
 • erdei fűszernövények, mint a medvehagyma és a zamatos turbolya
 • dézsi só

Szeretné megrendelni?

Kattintson a termékre, ha döntött már a
minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.